Rommelmarkt Ieperman

Info Standhouders

Wij verwelkomen graag nieuwe en terugkerende standhouders. Hieronder vindt u alle informatie die belangrijk is voor u als standhouder. Word ook lid van onze Facebook-pagina om op de hoogte te blijven!

Voor informatie over de jaarlijske kinderrommelmarkt verwijzen we u naar deze pagina.


DEELNAMEPRIJZEN

Het standgeld bedraagt 2,50 € per meter.

De borg bedraagt 5 € per standplaats.

Het standgeld en de borg dienen ter plaatse betaald te worden. De borg ontvangt u terug om 17u wanneer u uw standplaats proper en onbeschadigd hebt achtergelaten in de toestand zoals u deze aantrof bij uw aankomst in de ochtend.

U dient zelf eventuele tafels, stoelen en tent te voorzien! Het is ook aangeraden een plastic zeil te voorzien in geval van een regenbui.


DATUMS

De Rommelmarkten Ieperman vinden maandelijks plaats van mei t/m september. De datums vindt u hier.

U kan steeds op de hoogte blijven van onze rommelmarkten via onze gratis nieuwsbrief of onze Facebook-pagina.

De rommelmarkten vinden steeds plaats op een zondag. Enkel de rommelmarkt van augustus gaat door op zowel zaterdag als zondag, vanwege het jaarmarktweekend van Wilrijk.


OPENINGSUREN

De rommelmarkt is geopend van 10u tot 17u.

U kan vanaf 8u op het domein om te beginnen opstellen.

Indien uw stand groter is dan 5 meter, en/of u hebt een specifieke plaats op het domein gevraagd, mag u reeds vanaf 7u komen opstellen, dit om het in- en uitrijden van de auto's zo vlot mogelijk te laten verlopen.

De reservatie van een specifieke plaats op het domein geldt tot uiterlijk 8u30. Daarna vervalt de reservatie van die specifieke plaats, en is het dus mogelijk dat u een andere plaats toegewezen krijgt.

In alle gevallen zal vanaf 9u30 bij afwezigheid uw reservatie verlopen, en uw standplaats worden toegewezen aan een andere deelnemer.

U mag reeds kort voor 17u uw stand beginnen opruimen, maar u ontvangt pas om 17u uw waarborg terug. Indien u de rommelmarkt vroeger verlaat, verliest u uw waarborg. Het is tevens niet de bedoeling dat u reeds een uur op voorhand ingepakt bent om dan te wachten tot 17u voor uw waarborg, of hier speciaal voor terug te komen; in dat geval verliest u dus ook uw waarborg. U kan uw waarborg terugkrijgen tussen 17u en 18u op diezelfde dag, nadien wordt de waarborg onder geen beding nog terugbetaald.


LOKATIE

Rommelmarkten Ieperman zijn steeds in openlucht, en gaan door aan Parkschool Ieperman op volgend adres:

Sint-Bavostraat 2

2610 Wilrijk

De Sint-Bavostraat is een zijstraat van de Heistraat en de Bist. Op het plannetje hieronder vindt u de exacte ligging. U kan binnenrijden via de brede poort naast het gele gebouw in de Sint-Bavostraat (zie eveneens foto hieronder).

Een grotere overzichtskaart met de beschikbare standplaatsen op het domein vindt u helemaal onderaan deze pagina.

STANDPLAATSEN

Er is plaats voorzien voor een 50-tal standen op een oppervlakte van ongeveer 500 m².

Het is toegestaan om met uw auto tot aan de aangewezen plaats te rijden om uw materiaal uit te laden. Nadien dient u uw auto wel te verplaatsen naar de nabijgelegen parking. Helaas is het nergens in het park toegestaan om uw auto permanent bij uw stand te parkeren! U dient steeds zo snel mogelijk uw auto uit te laden en deze dan meteen te verzetten, het is niet de bedoeling dat u uw auto laat staan terwijl u al uw stand begint op te zetten!


VOORZIENINGEN

U dient zelf materiaal voor uw stand te voorzien, zoals tafels, stoelen en tenten.

U dient zelf uw eventuele afval terug mee te nemen, dit kan niet worden gedeponeerd of achtergelaten op het domein. Indien u dit toch doet, verliest u uw waarborg! Afval dat op uw standplaats ligt wordt beschouwd als uw afval.

Er is een cafetaria aanwezig bij kasteel Ieperman. Hier kan u koude en warme dranken nuttigen aan democratische prijzen. Kleine snacks zijn eveneens ter beschikking, afhankelijk van de weersomstandigheden.

Er is een WC ter beschikking bij kasteel Ieperman. Deze is echter niet gratis, ook niet voor standhouders!

Kostprijs is 0,20 € per gebruik, of 1 € voor een dagkaart. Dit is te verkrijgen aan de cafetaria.

Wij maken publiciteit voor de rommelmarkten op tal van websites, Facebook en via flyers en affiches. Je kan zelf ook onze flyer downloaden door hier te klikken.


INSCHRIJVINGEN

U kan inschrijven als standhouder via ons inschrijvingsformulier.


Indien u wenst, kan u ook telefonisch of via e-mail inschrijven:

E-mail: rommelmarkt.ieperman@gmail.com

Tel.: 0497 / 20 71 89 (geen sms)


Bij uw inschrijving verklaart u zich akkoord met het reglement van Rommelmarkt Ieperman.

U dient bij uw inschrijving volgende informatie te voorzien:

  • Uw naam en adres
  • Uw contactgegevens
  • Het aantal meter dat u wenst te reserveren
  • De datum (of meerdere data) van de rommelmarkt(en) waarvoor u wil inschrijven


Indien u, om welke reden dan ook, niet aanwezig kan zijn op een rommelmarkt waarvoor u zich hebt ingeschreven als standhouder, vragen wij u om ons hiervan te verwittigen, bij voorkeur per e-mail of SMS. Standhouders die herhaaldelijk niet komen opdagen zonder voorafgaande verwittiging, kunnen in de toekomst worden geweigerd.

Kaart met overzicht van de beschikbare standplaatsen op het domein