Rommelmarkt Ieperman

Kinderrommelmarkt

De Oudervereniging van Parkschool Ieperman organiseert kinderrommelmarkten i.s.m. Rommelmarkten Ieperman. De opbrengsten van het standgeld van deze kinderrommelmarkt gaan naar investeringen ten voordele van de school.

De kinderen kunnen op deze dag hun oud speelgoed komen verkopen terwijl de ouders op een afstand een oogje in het zeil houden. De kinderrommelmarkt gaat door van 10.00u tot 16.00u, opstellen vanaf 8.00u. De speelplaats van de kleuterschool wordt uitsluitend voor de kinderrommelmarkt opengesteld.

Let op: op de kinderrommelmarkt is het enkel toegestaan om speelgoed te verkopen. Dus géén kinderkleding!


DATUM

De kinderrommelmarkt gaat maandelijks door van mei t/m september, telkens op dezelfde dagen als Rommelmarkten Ieperman. De data van de rommelmarkten vindt u in het agenda.


LOCATIE

De kinderrommelmarkt gaat door op volgend adres:

Sint-Bavostraat 2, 2610 Wilrijk


STANDGELD

Een plaatsje kost € 2,50 per meter + € 5.00 borg (standgeld en borg ter plaatse betalen).


INSCHRIJVEN

Inschrijven kan op één van de volgende manieren:

 • Via het algemene inschrijvingsformulier (duid daar de kinderrommelmarkt aan!)
 • Via e-mail naar rommelmarkt.ieperman@gmail.com, met vermelding van uw naam, adres, en het aantal meter dat u wenst te reserveren (vermeld dat het voor de kinderrommelmarkt is!)
 • Telefonisch op 0497 20 71 89 (vermeld dat het voor de kinderrommelmarkt is!)

Bij uw inschrijving en deelname verklaart u zich akkoord te gaan met het reglement van de kinderrommelmarkt (zie hieronder).


Reglement Kinderrommelmarkt

 1. Alle kinderen staan onder toezicht van een volwassene.
 2. U kan de dag zelf beginnen met opzetten vanaf 8.00u. De verkoop gaat door vanaf 10.00u tot 16.00u
 3. Voor het gebruik van de staanplaats vragen wij een borg van €5.00 die u na de markt terug krijgt als uw stand proper is achtergelaten.
 4. De Kinderrommelmarkt gaat door in en rond de speelplaats bij de kleuters aan het kasteeltje. Bij regenweer is de markt binnen.
 5. Parkeermogelijkheden : parking achter het nabijgelegen Zwembad Ieperman, of op de openbare weg. Op de school zelf is parkeren niet mogelijk.
 6. U mag zelf eten en drinken meebrengen, maar er kan ook drank en eten worden gekocht aan democratische prijzen aan de bar.
 7. Roken op de speelplaats en in het schoolgebouw is ten strengste verboden.
 8. Huisdieren zijn niet toegelaten op de kinderrommelmarkt.
 9. Bij problemen en of vragen kan u terecht bij de verantwoordelijken van de rommelmarkt die op het terrein aanwezig zijn.

Tevens geldt het algemeen reglement van Rommelmarkt Ieperman.