Rommelmarkt Ieperman

Het einde van een tijdperk

Na twee jaar stilstand door corona, hebben we helaas nog bijkomend slecht nieuws te melden. Het GO! Gemeenschapsonderwijs heeft beslist om kasteel Ieperman te zullen verkopen. Als gevolg hiervan moeten de FVG (Faculteit voor Vergelijkende Godsdienstwetenschappen), het MUrke (Museum voor Religieuze Kunst & Etnografica) en verwante organisaties het Kasteel Ieperman verlaten. Dit heeft helaas ook gevolgen voor de verschillende activiteiten die te Ieperman werden georganiseerd.

Het is hierdoor helaas niet meer mogelijk om rommelmarkten te organiseren op het domein van Ieperman. Het einde van een tijdperk nadat na vele jaren Rommelmarkten Ieperman dit een gegeven was geworden in Wilrijk. Wij willen de vele standhouders en bezoekers van onze rommelmarkten in de afgelopen jaren hartelijk bedanken voor jullie trouwe aanwezigheid!

De Boekenmarkten Ieperman zullen eveneens niet meer kunnen plaatsvinden in Kasteel Ieperman. Wel bekijken wij voor de rommelmarkten of er in de toekomst nog een andere oplossing mogelijk is op een andere locatie in de buurt. Wij zullen dit volgend jaar verder bekijken.

Aangezien de organisaties kasteel Ieperman zullen moeten verlaten, organiseren we ter afsluiting een grote "garage sale" op 26 september 2021 van 10u tot 15u. Er is heel wat in de uitverkoop, zoals meubelen, stoelen, huisraad, kantoormateriaal, boeken, snuisterijen, varia, enz.... Iedereen van harte welkom om eens te komen snuisteren op het inmiddels bekende adres:

Kasteel Ieperman, Bist 164, Ingang via poortje Sint Bavostraat.

(Merk op: dit is uitsluitend een garageverkoop, het is dus niet mogelijk om zelf in te schrijven als standhouder)

De website van Kasteel Ieperman, onze Facebookpagina en deze nieuwsbrief zullen niet verdwijnen. We zullen deze behouden, zodat we u kunnen berichten over de toekomst van onze boekenmarkten en andere activiteiten, en je weet maar nooit dat er in de toekomst toch nieuwe mogelijkheden uit de bus komen voor de rommelmarkten.

Hopelijk tot een volgende keer, en hopelijk tot op 26 september!


* * *

Welkom bij de website van Rommelmarkten Ieperman. Op deze website vindt u alle informatie over de openlucht Parkrommelmarkten die van mei t/m september maandelijks worden georganiseerd aan de Parkschool en kasteel Ieperman.


Brocante - Antiek - Curiosa - Kunst

Kleding - Speelgoed - Electronica - Huisraad

Boeken - Strips - Postkaarten - Oude Munten

LP's - CD's - DVD's


GRATIS TOEGANG VOOR BEZOEKERS

PLAATS VOOR 50 STANDEN (500 m²)

CAFETARIA AANWEZIG

BEREIKBAAR MET AUTO EN OPENBAAR VERVOER