Rommelmarkt Ieperman

Agenda Rommelmarkten

Hieronder vind je een overzicht van de geplande rommelmarkten. De openingsuren zijn telkens van 10u tot 17u.

Op al deze datums is er eveneens een kinderrommelmarkt van de Oudervereniging Ieperman, telkens geopend van 10u tot 16u.

Zie ook lokatie en contact info, info voor bezoekers en info voor standhouders voor meer informatie.

WIJZIGINGEN M.B.T. CORONAMAATREGELEN

Update 24/07/2020

Naar aanleiding van de aanhoudende coronacrisis, en de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad van 23 juli jl. als gevolg hiervan, alsook de bijkomende verstrengde maatregelen van het Antwerpse stadsbestuur, zijn wij genoodzaakt om alle edities van onze rommelmarkten in 2020 te annuleren.

Wij hadden gehoopt om toch minstens enkele edities te kunnen laten doorgaan dit jaar, maar de stijgende besmettingsgraad laat geen verdere versoepeling van de coronamaatregelen toe. Aangezien de opstelling van onze rommelmarkt op het domein Ieperman het niet toelaat om o.a. anderhalve meter afstand te voorzien voor alle bezoekers, zouden wij ook geen groen licht krijgen van de overheid om onze rommelmarkt te laten doorgaan. Zelf wensen wij onze standhouders, bezoekers en medewerkers ook niet onnodig in gevaar brengen.

Wij verwelkomen u graag terug in 2021. De datums van onze rommelmarkten in 2021 zullen hier verschijnen van zodra deze bekend zijn.


AGENDA

ZONDAG 17 MEI 2020 GEANNULEERD

ZONDAG 7 JUNI 2020 GEANNULEERD

ZONDAG 5 JULI 2020 GEANNULEERD

ZAT. & ZON. 8 & 9 2020 GEANNULEERD

ZONDAG 13 SEPTEMBER 2020 GEANNULEERD


Klik hier voor volledige kalender van kasteel Ieperman


BIJKOMENDE INFO

  • De kinderrommelmarkt is uitsluitend bedoeld voor de verkoop van speelgoed door de kinderen zelf. Meer informatie hierover vindt u op de pagina van de Kinderrommelmarkt.

  • Tijdens het jaarmarktweekend in augustus vinden er bijkomende activiteiten plaats. Op zondag is er de schilderwedstrijd voor zondagschilders (park), de Geitenmarkt, en barbecue (Bist).


Blijf op de hoogte van onze rommelmarkten.

Volg ons op Facebook via deze link:

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief: