Rommelmarkt Ieperman

Agenda Rommelmarkten

Hieronder vind je een overzicht van de geplande rommelmarkten. De openingsuren zijn telkens van 10u tot 17u.

Op al deze datums is er eveneens een kinderrommelmarkt van de Oudervereniging Ieperman, telkens geopend van 10u tot 16u.

Zie ook lokatie en contact info, info voor bezoekers en info voor standhouders voor meer informatie.

WIJZIGINGEN M.B.T. CORONAMAATREGELEN

Naar aanleiding van de maatregelen, aangekondigd door de Nationale Veiligheidsraad van 24 april jl., moeten wij u helaas melden dat onze rommelmarkten van mei en juni niet kunnen doorgaan. Concreet gaat het om de rommelmarkten van 17 mei en 7 juni. Zowel de gewone rommelmarkt als de kinderrommelmarkt worden geannuleerd.

Indien u ingeschreven was als standhouder in één of meerdere van deze rommelmarkten, wordt uw inschrijving automatisch geannuleerd. U hoeft hier zelf dus niets voor te doen, en uiteraard ook niets te betalen.

Wat met de rommelmarkt edities van juli, augustus en september?

Voorlopig gaan deze wel door. Indien u reeds voor één of meerdere van deze rommelmarkten ingeschreven bent, dan blijft die inschrijving geldig en hoeft u zich hier niet opnieuw voor in te schrijven! Merk wel op: we hebben op dit moment nog geen zicht op hoe de afbouw van de coronamaatregelen verder zal verlopen, en welke maatregelen de school zal nemen wat betreft het gebruik van hun domein voor de rommelmarkten. Het is dus afwachten welke edities er in juli en later dit jaar wel en niet zullen kunnen doorgaan.

AGENDA

ZONDAG 17 MEI 2020 GEANNULEERD

ZONDAG 7 JUNI 2020 GEANNULEERD

ZONDAG 5 JULI 2020

ZAT. & ZON. 8 & 9 AUGUSTUS 2020

Eveneens jaarmarktweekend Wilrijk.

ZONDAG 13 SEPTEMBER 2020


Klik hier voor volledige kalender van kasteel Ieperman


BIJKOMENDE INFO

  • De kinderrommelmarkt is uitsluitend bedoeld voor de verkoop van speelgoed door de kinderen zelf. Meer informatie hierover vindt u op de pagina van de Kinderrommelmarkt.
  • Tijdens het jaarmarktweekend in augustus vinden er bijkomende activiteiten plaats. Op zondag is er de schilderwedstrijd voor zondagschilders (park), de Geitenmarkt, en barbecue (Bist).


Blijf op de hoogte van onze rommelmarkten.

Volg ons op Facebook via deze link:

Schrijf je in op onze gratis nieuwsbrief: